Agria Koirakävely 18.9.21 Hypokoira ry:n hyväksi

Agria Koirakävely on hyväntekeväisyystapahtuma koirien hyväksi. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa etätapahtumana. Tapahtuman järjestäjä on Agria Eläinvakuutus.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.agria.fi, tee koirasi kanssa kävely ja lisää kuva tai video kävelystäsi tapahtumaviikonloppuna Facebook-tapahtumaan tai Instagramissa hashtagilla #agriakoirakävely! Voit lisätä mukaan myös tunnisteen #hypokoira.

Agria Eläinvakuutus lahjoittaa jokaista Agrian kotisivuilla ilmoittautunutta tapahtumaan osallistuvaa koirakkoa kohden 1€ Hypokoira ry:lle! Joten lähdetäänhän kaikki koirakot kävelylle ja haastetaan kaverit mukaan!

Jäsenalueelta löytyy etukoodi ja ohjeet jolla voit tilata omalle hypokoirallesi Agria Koirakävely-huivin veloituksetta tapahtumaviikonloppua varten.

Jäsenalueella nyt katsottavissa koiran ruokintaluennot

Hypokoira ry järjesti jäsenilleen ravitsemusasiantuntija Emmi Riihikosken luennot koiran ruokinnasta sekä harrastuskoiran ruokinnasta. Molemmat luennot ovat nyt katsottavissa jäsenalueella.

Jäsensivun salasana on toimitettu Hypokoira ry:n maaliskuun uutiskirjeessä. Jos et ole saanut jäsenkirjettä, varmistathan Diabetesliitolta, että heille toimitetut tietosi ovat ajantasalla.